10/3/10

Η IT Center συμμετέχει στην InfraPedia 2010 παρουσιάζοντας τις πλατφόρμες eFront, Diagramma και SOLO Gateway


H IT Center, διανομέας των προϊόντων του επιχειρηματικού οικοσυστήματος Virtual Trip στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοίνωσε σήμερα τη συμμετοχή της στη 2η Έκθεση Υποδομής και Εξοπλισμού Εκπαιδευτικών Κέντρων - InfraPedia 2010. Η συμμετοχή θα εστιαστεί στην προώθηση της πλατφόρμας e-Learning "eFront", στο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης εκπαιδευτικών ιδρυμάτων "diagramma" καθώς και στο "SOLO Gateway", λογισμικό που είναι μια εξαίρετη λύση υπολογιστικής και επικοινωνιακής υποδομής για εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

Η IT Center ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2009 δημιουργώντας ένα πανελλήνιο δίκτυο συνεργατών και λειτουργώντας IT Center stores σε επιλεγμένες περιοχές. Στόχος της εταιρείας είναι να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στις ανάγκες πληροφορικής και επικοινωνιών της μικρομεσαίας επιχείρησης και των υπαρχουσών λύσεων στην αγορά. Προωθώντας το concept του "one-stop-shop" για όλες τις ανάγκες πληροφορικής και επικοινωνιών γίνεται ο στρατηγικός συνεργάτης της μικρής επιχειρήσεις που εκσυγχρονίζεται για να ξεπεράσει την κρίση και να αναπτυχθεί.

Στον εκπαιδευτικό κλάδο, οι λύσεις της IT Center, βασισμένες στις πλατφόρμες λογισμικού eFront, diagramma και SOLO Gateway, μπορούν να επιτρέψουν σε ένα εκπαιδευτήριο να αξιοποιήσει την νέα τεχνολογία τόσο για να αυξήσει κατακόρυφα την ποιότητα των εκπαιδευτικών υπηρεσιών του όσο και για να βελτιώσει σημαντικά την οργάνωση, διοίκηση και παραγωγικότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου