16/3/10

Συμμετοχή της IT Center στην έκθεση INFRAPEDIA 2010

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Η IT CENTER (http://www.itcenter.gr/) σας ενημερώνει πως συμμετέχει στην έκθεση που γίνεται στο Ζάππειο Μέγαρο στις 20-21 Μαρτίου 2010 με ώρες λειτουργίας 11:00 - 21:00 με τίτλο INFRAPEDIA 2010 (http://www.infrapedia.gr/).

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής για εκπαιδευτικούς οργανισμούς! Συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν τα συστήματα diagramma, eFront και SOLO Gateway, στο περίπτερο 29:

• Το diagramma προσφέρει εμπορική & οικονομική διαχείριση καθώς και διαχείριση γραμματειών εκπαιδευτηρίων.

• Το eFront είναι μια κορυφαία λύση e-Learning για την υποστήριξη και αναβάθμιση των εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

• Το SOLO Gateway είναι μια ολοκληρωμένη λύση υπολογιστικής & επικοινωνιακής υποδομής ιδανική για εκπαιδευτήρια.

Η IT CENTER υλοποιεί το concept του «one-stop-shop» για λύσεις πληροφορικής και επικοινωνιών ειδικά για τις μικρές / μεσαίες επιχειρήσεις. Η έμφαση της IT Center δεν είναι στα προϊόντα αλλά στις επιχειρηματικές λύσεις που μπορεί να προσφέρει βοηθώντας τον Πελάτη να αξιοποιήσει ουσιαστικά τις νέες τεχνολογίες.

Θα ήταν χαρά μας να μας επισκεφτείτε στο περίπτερο μας για να σας παρουσιάσουμε πως μπορεί ένα εκπαιδευτήριο να αξιοποιήσει τις λύσεις της IT Center για να αναπτυχθεί και να μειώσει τα κόστη του με εργαλείο την Πληροφορική!

Για επαφές που θα ξεκινήσουν στη διάρκεια της έκθεσης θα ισχύσουν ειδικές προσφορές οι οποίες θα έχουν ανακοινωθεί στο Portal της IT Center: www.itcenter.gr

Παρακαλούμε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση.

Για την ITCenter


Ιάκωβος Τόβας


Εμπορικός Διευθυντής


Κιν. 6932714447

http://twitter.com/itcenter_now

1 σχόλιο:

  1. Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα συμμετοχής της IT Center στην Infrapedia 2010.

    Οι επισκέπτες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον στις ολοκληρωμένες λύσεις για διαχείριση εκπαιδευτηρίων, ιδιαίτερα στο diagramma που είναι η μοναδική λύση της αγοράς που δουλεύει σε διαδικτυακό περιβάλλον!

    Σας περιμένουμε όλους και σήμερα, Κυριακή 21/3, στη δεύτερη μέρα της Infrapedia στον καταπληκτικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή